Откријте земљу бомбона, колача, песме и смеха
дечије радионице
домаћи производи
Музичке вечери

од 27. новембра до 29. децембра

Празнична атмосфера трајаће 34 дана и биће употпуњена разноврсним програмом који се одржава на Тргу слободе у Новом Саду.

Главна окосница догађаја је представљање најбољих домаћих производа, чији нас мириси аутоматски подсећају да су новогодишњи и божићни празници на прагу. У тридесетак кућица Новосадског Зимзоленда, посетиоци ће имати прилику да пробају кувано вино, разна пива, слаткише, празничне колачиће, бомбоне, храну специфичних укуса, као и да купе сувенире и новогодишње украсе.

Погледајте галерију
Локација

Трг слободе, Нови Сад

Активности

Вожња новогодишњим фијакером, наступи бендова, хорова и диџејева, представе и радионице за децу, дељење пакетића, модна ревија, празнична места за фотографисање и изузетни домаћи производи у преко 30 новогодишњих кућица.

Датум

26. новембра - 29. децембра

Спонзори

OTP banka, Bobar petrol, Milenijum osiguranje, DDOR, Lesnina, Red Bull, Alpina

Једна од омиљених атракција, „новогодишњи фијакер“, донеће право празнично искуство за све који желе да се провозају кочијом кроз магично окићени Нови Сад. Сваке вечери посетиоци могу да уживају у наступима дечијих хорова који се одвијају на јединственој конструкцији бине у облику јелке, тзв. „Распеваној јелци“. Викенди су резервисани за дечије радионице из области новинарствa и екологије, док су викенд вечери резервисане за концерте најбољих новосадских бендова, као и наступе диџејева.

Погледајте галерију

Последње на блогу

Распевани хорови Зимзоленда

Преко брда преко брега и дебелог снега налази се један Зимзоленд. У њему свако пева и поклоне спрема. Ако сте певушили док сте ово читали, значи да сте као наша публика још увек дете у души које воли празничне песме. У Зимзоленду је управо била таква атмосфера током месец дана трајања нашег фестивала. Широм фестивала […]

34Дана
49музичких наступа
30Кућица
50000Срећних суграђана

Спонзори

Пишите нам!

Контактирајте тим
Новосадског
Зимзоленда