Викенд у Зимзоленду

Викенд вечери Зимзоленда, стварно су учиниле да наш празнични фестивал буде једна од популарних викенд дестинација у Новом Саду.

Сваког петка, суботе и недеље Новосађани могу да уживају у изврсним музичким, хорским наступима, диџеј вечерима и разноврсном дечијем програму.

МУЗИЧKИ НАСТУПИ


Увек је енергична викенд атмосфера сваке суботе на бини Новосадског Зимзоленда. Бендови који су гостовали донели су весеље на Трг слободе и показали да су свирке на отвореном баш њихов фах.

Наступао је бенд Супер ствар који је свечано и отворио наш празнични фестивал. Њихов енергични наступ окупио је многе и покренуо добро расположење које се задржало и данас.

Ове године на главној бини Зимзоленда наступали су бенд Супер ствар, бенд Скеч, Милош Митић Трио, Два и по музичара, бенд Гунђала и бенд Номос Трио. На њиховим наступима могли сте чути Поп, Фанки, Поп/рок музику и уживати под ведрим небом нашег празничног фестивала.

Наступи бендова били су заказани за сваки викенд на Тргу слободе од 19.30 часова.

ХОРСKИ НАСТУПИ


Празници су време мира и радости, а то највише осетимо док певамо веселе празничне песме! На нашој бини Распевана јелка угостили смо хорове из разних крајева Србије. Хвала им што традиционалном песмом доносе смех, весеље и празничну мелодију у центар града.

Новосадски Зимзоленд био је место оригиналне божићне и новогодишње песме.

Уколико сте пропустили спектакл Распеване јелке Зимзоленда, претходне наступе можете погледати данас на нашем YouTube профилу.

ДИЏЕЈ ВЕЧЕРИ


Суботње вечери савршено су загрејали наступи електронске музике које су припремили диџејеви који су наступали на главној бини Зимзоленда. Међу њима били су диџеј Радио АС ФМ, диџеј Нексус, диџеј Фики, диџеј Диз, а последњи викенд фестивала затворио је наступ диџеја Стефана Рогановића.

ДЕЧИЈИ ПРОГРАМ


Бројне дечије радионице, представе и наступи хорова заузели су место у програму нашег Зимзоленда. Посебну празничну радост изазвали су и подељени пакетићи.

Радозналим погледима наши најмлађи посетиоци учили су како да буду новинари, шта је фаце паинтинг, били су у луткарском позоришту, добили пакетиће и певали празничне песме.

До сада су одржане Еко херој радионице, Дневникова школа новинарства и Фејс паинтинг.

Ту је и незабораван позоришни програм.

Луткарска представа “Kо се боји вука још” изазвала је велико интересовање публике. Занимљива изведба екипе Позориште из кофера донела је дечији смех на Зимзоленд и подсетила нас на поучност познате приче о три прасета.

Последњег викенда Зимзоленда малишани су сазнали да ли је Мајмун миша успео да дође у Земљу слаткиша захваљујући представи студија Жељко Весељко.

викенд у Зимзоленду


Уз овај разноврсни програм док сте у центру града , такође , могли сте и да се провозате новогодишњим фијакером и да пробате ручно прављене специјалитете који су били у понуди у тридесетак кућица Новосадског Зимзоленда.