Почиње најлепше доба године и са њим Новосадски Зимзоленд

У току је најлепше доба године. Где год да се окренемо све изгледа свечано, светлуцаво и укусно.

Време је празничних песама, зближавања и добро познатих рецепата наших омиљених колача, као и за креативно провођење времена. Почела је зима и време је и за шарене рукавице и капе, за топле напитке и дружење.

Време је за Новосадски Зимзоленд.

Овог викенда, око трга светлуцао је окићени Нови Сад у свом пуном сјају уз звук хорске празничне песме отворен је зимски фестивал Новосадски Зимзоленд. Церемонија отварања почела је у суботу 27.11. у 18 часова на бини Распевана јелка са песмом хора дечијег културног центра Београд и хора Звончићи. Талас празничног расположења донео је енергичан наступ бенда Супер ствар, а потом је почела и најразноврснија празнична куповина домаћих производа.

То су медењаци, бомбоне, слаткиши, кувано вино, разне врсте пива, меда, топла чоколада, ручно прављени сувенири и још много тога. Све то вас очекује на Тргу слободе у Новом Саду у наредних месец дана, а унутар тридесетак кућица Зимзоленда, које су отворене сваки дан од 10 до 22 часа. Уколико посетите Новосадски Зимзоленд, можете да упознате окићени Нови Сад и кроз вожњу новогодишњим фијакером.

Kада обиђете окићени центар Новог Сада на овај ретро начин, на Тргу слободе вас очекује око тридесетак кућица у којима се одвија магичан призор.

За све љубитеље празничне песме, сваки дан на бину Распевана јелка долазе нам хорови из целе Србије. Такође, за викенд вечери планирани су наступи новосадских бендова и диџејева.

Bend Super stvar – Novosadski Zimzolend 27.11.2021.

Након свечане церемоније отварања, овај први викенд смо провели креативно уз малишане на Дневниковој радионици новинарства и том приликом их обрадовали новогодишњим пакетићима, а недељно вече употпунио је наступ хора Тоничак.

Програм за следећи викенд пронаћићете овде.

Дођите да будете део овог највеселијег празничног расположења у граду! Програм траје до 29. децембра. Видимо се на Тргу!

1 Comment

  • 1

Leave a reply