Програм Новосадског Зимзоленда од 17.12. до 19.12.

Овог викенда Новосадски Зимзоленд доноси још много занимљивих радионица, концерата и хуманитарних акција.

ПЕТАK

18.00 – Хор „Хармонија“

Празнично викенд расположење почињемо наступом мешвитог хора Хармонија. Хор је поред многобројних наступа у Хрватској, Словачкој, а 2019. године на XXВ Балкан Фест фестивалу у Бугарској награђен је златном плакетом. Ове године гости су Новосадског Зимзоленда и наступаће у петак у 18:00 часова на бини Распевана јелка.

19.30 – Диџеј Фики

Енергичну викенд атмосферу покренуће Диџеј Фики уз невероватан сет електронске музике. Не заборавите да преузмете своје омиљено зимско пиће којих има много у понуди кућица Зимзоленда и да се загрејете плесом.

СУБОТА

16.00 – Чепом до осмеха

Овог Зимзоленда, можете да учествујете у бројним хуманитарним акцијама, а једна од њих је Новосађанима позната акција Удуржење „Чепом до осмеха“. У оквиру ове еколошке акције циљ је да се рециклирањем пластичних чепова прикупе средстава за помоћ деци са инвалидитетом или са сметњом у развоју у образовно школском процесу.

Овог пута за Новосадски Зимзоленд припремили су радионицу Еко херој у оквиру које ћете такође моћи да приложите пластичне чепове за рециклирање, али и да научите много екологији. Малишани Зимзоленда учиће о рециклирању и како да најбоље могуће чувају све(т) око себе.

Радионица и акција биће и одржане наредног дана (у недељу) од 16.00 на истом месту.

17.00 – Винтаге клуб

У суботу од 17.00 испред главне бине Зимзоленда, под вечерњом расветом биће одржана винтиж модна ревија. Изузетно нам је драго што ће наш празнични фестивал да добије овако јединствену манифестацију и прикаже својим посетиоцима креативне комбинације уникатне радње „Vintage club“. У њиховој понуди можете пронаћи уникатне одевне предмете које носе евергреен стил 60их, 70их, 80их година.

18.00 – Хор школе „ТеАрт“

На Тргу слободе у Новом Саду Новосадски Зимзоленд доводи наступе многих хорова. Без сумње, најомиљенији су нам најмлађи чланови хорова и њихове ентузијастичне изведбе празничних песама. У суботу у 18:00 часова на бини Распевана јелка, наступаће хор школе глуме “ТеАрт”.

19.30 – Александра Милошевић

Суботње вече употпуниће атрактиван наступ Александре Милошевић који ће трајати до касних вечерњих часова.

Позвани сте да ђускате испред главне бине Зимзоленда и уживате у суботњем расположењу уз укус куваног вина. Не заборавите да напуните батерије на телефону знате да је Зимзоленд место невероватних празничних фотографија.

НЕДЕЉА

18.00 – KУД „Петефи Шандор“

Од 18.00 часова у недељу на бини Распевана јелка наступаће хор мађарског културно-уметничко друштва „Петефи Шандор” из Панчева. За програм Зимзоленда се припрема мешовита певачка секција и бројне празничне нумере.

Не пропустите уз викенд програм откријете и домаће производе који се могу пронаћи у тридесетак кућица Зимзоленда. У понуди је кувано вино, разна пива, слаткише, празничне колачиће, бомбоне, као и сувенире и новогодишње украсе.

Уз то биће богата понуда сланих специјалитета и традиционалних главних јела као што су сарме, пљескавице, јагњетина, сушено месо и још много тога.

За све могуће измене програма најбоље је да пратите информације које се ажурирају у сваком моменту на нашем Инстаграм профилу.