програм

Програм Новосадског Зимзоленда од 24.12. – 26.12.

Пред нама је и последњи викенд у Зимзоленду. За завршетак нашег празничног фестивала прирпемили смо наш стандардни викенд програм, који се састоји из музичких, хорских наступа уз увек разноврсну понуду домаћих производа у Зимзоленд кућицама.

На овај начин хтели смо да изаберемо наше препознатљиве викенд манифестације како би вам Зимзоленд остао у срцу баш онакав какав јесте.

ПЕТАK

18.00 – Хор “Rochoir”

Први српски рок хор “Rochoir” настао је као спој два вида музичког изражавања која обједињују различите музичке и културолошке вредности. Младе певачке наде наступаће на нашој бини Распевана јелка и кроз енергичан звук показати свој стил који се заснова на филозофији бунта и критичког мишљења.

Овај креативан хор јединственог репертоара, такође је место за едукацију нових генерација о популарној светској култури, што чине и кроз бројне радионице и друге едукативне аудио-визуелне садржаје.

Овај диван хорски састав имаћете прилику да слушате од 18.00 часова на Зимзоленд бини Распевана јелка.

19.30 – Диџеј Стефан Рогановић

За петак увече спремили смо нешто за викенд загревање. Диџеј артист Стефан Рогановић, водиће музичко петак вече на главној бини Зимзоленда од 19.30 часова.

Подсећамо Стефан је наступао и на најпопуларнијем фестивалу у Европи, Егзиту.

СУБОТА

18.00 – Вокални састав “Музика срца”

  1. 23.12. – Foto

Copy:

Sva su se svetla sjatila u centar. ✨ Naš Zimzolend ponosno krasi centar grada i očekuje vas da ga uveselite plesom i razgovorima uz tople napitke. 🥳

Vidimo se na Trgu.

Вокални састав “Музика срца” познат је по вишегласном певању најпознатијих хитова светске и домаће поп музике, ванвременских и жанровских лимита, у оригиналним аранжманима.

Само за вас наступају у суботу у 18.00 часова, такође на бини Распевана јелка.

19.30 – Бенд “Трио Номос”

Музички бенд трио „Номос“ посебно је привукао пажњу јавности са обрадом песме „Широоко“. Овај малди талентовани састав приредиће квалитетан музички репертоар специјално за последњи викенд Зимзоленда.

Ако не можете да дочекате суботу у 19.30 или нисте још чули за овај креативан трио, послушајте њихов наступ у емисији Ја имам таленат.

НЕДЕЉА

16.00 – Дечија представа “Мајмун миша у земљи слаткиша“

Хоће ли мајмун Миша успети да побегне из циркуса и дође до Земље слаткиша, ви и ваша деца сазнаћете кад погледате представу која се одржава у недељу од 16.00 часова на главној бини Зимзоленда. Поука представе “Мајмун миша у земљи слаткиша” је да није добро бити похлепан и да се успех у нечему што желиш да радиш не постиже тако што ћеш другима помрсити конце.

18.00 – Хор „Мелодиес“

Хор школе музике „Мелодиес“ из Новог Сада оформила је свој хорски састав, специјално за Зимзоленд. Њихов неодољиви репертоар већ је познат Новосађанима и главни су на свим дечијим манифестацијама у у Новом Саду.

Ове недеље су са нама на бини Распевана јелка од 18.00 часова.

Не пропустите уз викенд програм откријете и домаће производе који се могу пронаћи у тридесетак кућица Зимзоленда. У понуди је кувано вино, разна пива, слаткиши, празнични колачићи, бомбоне, као и сувенири и новогодишњи украси.

Уз то постоји и богата понуда сланих специјалитета и традиционалних главних јела као што су сарме, пљескавице, јагњетина, сушено месо и још много тога.

За све могуће измене програма најбоље је да пратите информације које се ажурирају у сваком моменту на нашем Инстаграм профилу.