Сви који су помогли да Зимзоленд буде оно што јесте

Новосадски Зимзоленд је прешао велики пут да би био оно што јесте. Годину дана унапред организатори овог најпопуларнијег празничног фестивала у граду окупио је исти циљ и почело је планирање. Након тога, почели смо са реализацијом и данас се успешно и завршио наш празнични спектакл Новосадски Зимзоленд.

Иако је било врло јасно која је тематика фестивала у детаљима је видљив тај труд и креативност коју смо уложили. Зато овај текст посвећујемо вредном раду организатора и неизоставној подршци спонзора.

НАГРАДНА ИГРА

Захваљујући Миленијум осигурању, у периоду од 28. новембра до 28. децембра посетиоци Зимзоленда могли су да само једним шкљоцањем камере освоје путно осигурање. Наградни конкурс одвијао се и на Инстаграм профилу Миленијум осигурања су посетиоци објављивали своје фотографије, а на сваких 8 дана проглашени су срећни добитници.

ВЕСЕЛЕ БИНЕ ЗИМЗОЛЕНДА

Обележје свих празника јесте музика. Зато смо очарани што су бине Зимзоленда биле место топлине и празничне песме.

Хвала ОTP банци на најпразничнијем облику бине који смо могли да замислимо – Распеваној јелци. Распевана јелка угостила је хорове из разних крајева Србије који су традиционалном песмом донели смех, весеље и празничну мелодију у центар града.

У каснијим вечерњим часовима, музичко весеље доносила је Бобар Петрол бина, која нас је и инспирисала да закажемо велики број музичких и наступа и ђускамо до касних вечерњих часова.

ГЛАМУРОЗНИ УЛАЗ

Знамо да је први утисак најважнији зато смо се потрудили да места која означавају улаз у Новосадски Зимзоленд већ на први корак пробуде празнично расположење. Зато хвала компанији Леснина и Алпина на дивној декорацији улаза у Зимзоленд и указаном поверењу.

Поред тога што је чини ексклузиван улаз у Новосадски Зимзоленд, овај украс идеално је место за празничне фотографије.

ДОДЕЛА ПАKЕТИЋА

Хуманитарна акција ДДОР-а донела је много дечије радости. Новогодишњи пакетићи припремљени су и послати на адресу Свратишта за децу или деци са церебралном парализом, захваљујући великодушној донацији ДДОР осигурања, у организацији Удружења грађана Нови Сад и сарадњу Новосадског Зимзоленда.

Ова дивна хуманитарна акција допринела је правом празничном расположењу и подсетила нас зашто је период празника заиста најлепше доба године.

Хвала свима што сте били део ове приче, што сте дали свој допринос и препознали нашу идеју и страст.