Program Novosadskog Zimzolenda od 24.12. – 26.12.

Pred nama je i poslednji vikend u Zimzolendu. Za završetak našeg prazničnog festivala pripremili smo naš standardni vikend program, koji se sastoji iz muzičkih, horskih nastupa uz raznovrsnu ponudu domaćih proizvoda u Zimzolend kućicama.

Na ovaj način hteli smo da izaberemo naše prepoznatljive vikend manifestacije kako bi vam Zimzolend ostao u srcu baš onakav kakav jeste.

PETAK

18.00 – Hor “Rochoir”

Prvi srpski rok hor “RocHoir” nastao je kao spoj dva vida muzičkog izražavanja koja objedinjuju  različite muzičke i kulturološke vrednosti. Mlade pevačke nade nastupaće na našoj bini Raspevana jelka i kroz energičan zvuk pokazati svoj stil koji se zasnova na filozofiji bunta i kritičkog mišljenja.

Ovaj kreativan hor jedinstvenog repertoara, takođe je mesto za edukaciju novih generacija o popularnoj svetskoj kulturi, što čine i kroz brojne radionice i druge edukativne audio-vizuelne sadržaje.

Ovaj divan horski sastav imaćete priliku da slušate od 18.00 časova na Zimzolend bini Raspevana jelka.

19.30 – DJ Stefan Roganović

Za petak uveče spremili smo nešto za vikend zagrevanje. DJ artist Stefan Roganović, vodiće muzičko petak veče na glavnoj bini Zimzolenda od 19.30 časova.

Podsećamo Stefan je nastupao i na najpopularnijem festivalu u Evropi, EXIT-u.

SUBOTA

18.00 – Vokalni sastav “Muzika srca”

Vokalni sastav “Muzika srca” poznat je po višeglasnom pevanju najpoznatijih hitova svetske i domaće pop muzike, vanvremenskih i žanrovskih limita, u originalnim aranžmanima.

Samo za vas nastupaju u subotu u 18.00 časova, na glavnoj bini Zimzolenda.

19.30 – Bend “Trio Nomos”

Muzički bend trio „Nomos“ posebno je privukao pažnju javnosti sa obradom pesme „Širooko“. Ovaj mladi talentovani sastav prirediće kvalitetan muzički repertoar specijalno za poslednji vikend Zimzolenda.

Ako ne možete da dočekate subotu u 19.30 ili niste još čuli za ovaj kreativan trio, poslušajte njihov nastup u emisiji Ja imam talenat.  

NEDELJA  

16.00 – Dečija predstava “Majmun miša u zemlji slatkiša”


Hoće li majmun Miša uspeti da pobegne iz cirkusa i da dođe do Zemlje slatkiša, vi i vaša deca saznaćete kad pogledate predstavu koja se održava u nedelju od 16.00 časova na glavnoj bini Zimzolenda.

Pouka predstave Majmun miša u zemlji slatkiša je da nije dobro biti pohlepan i da se uspeh u nečemu što želiš da radiš ne postiže tako što ćeš drugima pomrsiti konce.

18.00 – Hor “Melodies”

Hor škole muzike “Melodies” iz Novog Sada oformila je svoj horski sastav, specijalno za Zimzolend. Njihov neodoljivi repertoar već je poznat Novosađanima i glavni su na svim dečijim manifestacijama u u Novom Sadu.

Ove nedelje su sa nama na bini Raspevana jelka od 18.00 časova.

Ne propustite uz vikend program otkrijete i domaće proizvode koji se mogu pronaći u tridesetak  kućica Zimzolenda. U ponudi je kuvano vino, razna piva, slatkiši, praznični kolačići, bombone, kao i suveniri i novogodišnji ukrasi.

Uz to postoji i bogata ponuda slanih specijaliteta i tradicionalnih glavnih jela kao što su sarme, pljeskavice, jagnjetina, sušeno meso i još mnogo toga.

Za sve moguće izmene programa najbolje je da pratite informacije koje se ažuriraju u svakom momentu na našem Instagram profilu.