Svi koji su pomogli da Zimzolend bude ono što jeste

Novosadski Zimzolend je prešao veliki put da bi bio ono što jeste. Godinu dana unapred organizatori ovog najpopularnijeg prazničnog festivala u gradu okupili su se oko istog cilja i počelo je planiranje. Nakon toga, počeli smo sa realizacijom i danas se uspešno i završio naš praznični spektakl Novosadski Zimzolend.

Iako je bilo vrlo jasno koja je tematika festivala u detaljima je vidljiv taj trud i kreativnost koju smo uložili. Zato ovaj tekst posvećujemo vrednom radu organizatora i neizostavnoj podršci sponzora.

NAGRADNA IGRA

Zahvaljujući Milenijum osiguranju, u periodu od 28. novembra do 28. decembra posetioci Zimzolenda mogli su da samo jednim škljocanjem kamere osvoje putno osiguranje. Nagradni konkurs odvijao se i na Instagram profilu Milenijum osiguranja su posetioci objavljivali svoje fotografije, a na svakih 8 dana proglašeni su srećni dobitnici.

VESELE BINE ZIMZOLENDA

Obeležje svih praznika jeste muzika. Zato smo očarani što su bine Zimzolenda bile mesto topline i praznične pesme.

Hvala OTP banci na najprazničnijem obliku bine koji smo mogli da zamislimo – Raspevanoj jelci. Raspevana jelka ugostila je horove iz raznih krajeva Srbije koji su tradicionalnom pesmom doneli smeh, veselje i prazničnu melodiju u centar grada.

U kasnijim večernjim časovima, muzičko veselje donosila je Bobar Petrol bina, koja nas je i inspirisala da zakažemo veliki broj muzičkih i nastupa i đuskamo do kasnih večernjih časova.

GLAMUROZNI ULAZ

Znamo da je prvi utisak najvažniji zato smo se potrudili da mesta koja označavaju ulaz u Novosadski Zimzolend već na prvi korak probude praznično raspoloženje. Zato hvala kompaniji Lesnina i Alpina na divnoj dekoraciji ulaza u Zimzolend i ukazanom poverenju.

Pored toga što je čini ekskluzivan ulaz u Novosadski Zimzolend, ovaj ukras idealno je mesto za praznične fotografije.

DODELA PAKETIĆA

Humanitarna akcija DDOR-a donela je mnogo dečije radosti. Novogodišnji paketići pripremljeni su i poslati na adresu Svratišta za decu ili deci sa cerebralnom paralizom, zahvaljujući velikodušnoj donaciji DDOR osiguranja, u organizaciji Udruženja građana Novi Sad i saradnju Novosadskog Zimzolenda.

Ova divna humanitarna akcija doprinela je pravom prazničnom raspoloženju i podsetila nas zašto je period praznika zaista najlepše doba godine.

Hvala svima što ste bili deo ove priče, što ste dali svoj doprinos i prepoznali našu ideju i strast.