Počinje najlepše doba godine i sa njim Novosadski Zimzolend

U toku je najlepše doba godine. Gde god da se okrenemo sve izgleda svečano, svetlucavo i ukusno.

Vreme je prazničnih pesama, zbližavanja i dobro poznatih recepata naših omiljenih kolača, kao i za kreativno provođenje vremena. Takođe, ovo je vreme i za šarene rukavice i kape, za tople napitke i druženje.

Vreme je za Novosadski Zimzolend.

Ovog vikenda, oko trga svetlucao je okićeni Novi Sad u svom punom sjaju uz zvuk horske praznične pesme otvoren je zimski festival Novosadski Zimzolend.

Ceremonija otvaranja počela je u subotu 27.11. u 18 časova na bini Raspevana jelka sa pesmom hora dečijeg kulturnog centra Beograd i hora Zvončići.

Talas prazničnog raspoloženja doneo je energičan nastup benda Super stvar, a potom je počela i najraznovrsnija praznična kupovina domaćih proizvoda.

To su medenjaci, bombone, slatkiši, kuvano vino, razne vrste piva, meda, topla čokolada, ručno pravljeni suveniri i još mnogo toga. Sve to vas očekuje na Trgu slobode u Novom Sadu u narednih mesec dana, a unutar tridesetak kućica Zimzolenda, koje su otvorene svaki dan od 10 do 22 časa.

Ukoliko posetite Novosadski Zimzolend, možete da upoznate okićeni Novi Sad i kroz vožnju novogodišnjim fijakerom.

Kada obiđete okićeni centar Novog Sada na ovaj retro način, na Trgu slobode vas očekuje oko tridesetak kućica u kojima se odvija magičan prizor.

Za sve ljubitelje praznične pesme, svaki dan na binu Raspevana jelka dolaze nam horovi iz cele Srbije.

Takođe, za vikend večeri planirani su nastupi novosadskih bendova i didžejeva.

Super stvar – Novosadski Zimzolend 27.11.2021.

Nakon svečane ceremonije otvaranja, ovaj prvi vikend smo proveli kreativno uz mališane na Dnevnikovoj radionici novinarstva i tom prilikom ih obradovali novogodišnjim paketićima.

Dok je kasnije, nedeljno veče upotpunio nastup hora Toničak.

Program za sledeći vikend pronaćićete ovde.

Dođite da budete deo ovog najveselijeg prazničnog raspoloženja u gradu! Program traje do 29. decembra. Vidimo se na Trgu!